Lämpöpumpun katokset

KATOKSET SOVELTUVAT KAIKILLE LÄMPÖPUMPPUMERKEILLE

Suojaa lämpöpumppusi tyylikkäällä ja säänkestävällä katoksella. Estää veden ja lumen pääsyn pumpun kennoihin. Vähentää pumpun päälle muodostuvaa jäätä ja säästää täten myös energiaa.Ei sisällä ruostuvia osia, kestää suomen ankarat säänvaihtelut ruostumatta. Kansiosa alumiiniseosta, tukikaaret ja seinäkannakkeet alumiinia.

Saatavana useita eri kokoja:

-syvyys 52 cm, leveys 98 cm (Seinätukien seinään kiinnitysreikien leveysväli n. 85,5 cm, seinätukien reikien korkeusväli n.18 cm)

-syvyys 80 cm, leveys 98 cm

-syvyys 72 cm, leveys 123 cm

-syvyys 85 cm, leveys 123 cm

Mikäli seinässä on suojakotelo, voit kovertaa katoksen takaosaan kotelolle sopivan kolon. Katso kuvaSeinään kiinnitysruuvit eivät kuulu toimitukseen. Käytä aina ruostumattomia ruuveja.Asiakas voi halutessaan maalata katoksen esim. panssarimaalilla. Pinta pestään ja kuivataan huolellisesti ja pohjamaalina voi käyttää esim. Rostex superia.

Onko tämä tuttu näky talvella? Aivan, tällaiselta näyttää lämpöpumppu talvella, johon ei ole laitettu lämpöpumpun katosta. Pumpun päälle kasaantuu paljon lunta ja kennot keräävät jäätä. Tämä lisää huomattavasti energian kulutusta. Hanki siis KIKKA -lämpöpumpun katos, niin pumppusi saa hyvän suojan ja säästät näin myös energiaa.